RSS

DAP ANAK HARAM MENINDAS RAKYAT DI SELANGOR!

13 May

Sebahagian peniaga gerai di Pandan Perdana yang gerai-gerai mereka telah dirobohkan atas arahan Janice Lee, ADUN Teratai dari DAP, telah berkumpul dan mengadakan tunjuk perasaan secara aman di hadapan pejabatnya di Jalan Bunga Tanjung 10, Taman Muda atau lebih tepat lagi, di belakang PASAR BABI TAMAN MUDA.

12 tahun berniaga tanpa sebarang gangguan daripada Majlis Perbandaran Ampang Jaya, akhirnya periuk nasi mereka telah ditabur pasir oleh ADUN Teratai itu bagi memberi laluan kepada projek yang sudah tentu ada kaitan dengan Pakatan Rakyat.

Difahamkan, ADUN berkenaan dan MPAJ tidak memberikan alternatif kepada para peniaga yang gerai-gerai mereka telah dirobohkan.

Anehnya, gerai-gerai di sepanjang jalan di hadapan pejabat Janice Lee tidak pula dirobohkan. Gerai-gerai tersebut adalah gerai-gerai Cina sepenuhnya yang pada asalnya adalah gerai-gerai haram. Kerajaan Barisan Nasional telah membina semula gerai-gerai tersebut ketika Ong Tee Kiat menjadi Ahli Parlimen Ampang. Manakala penjaja-penjaja Melayu pula ditempatkan di jalan menuju ke Taman Kenchana, di luar dari kawasan babi.

Bagaimanapun, baru-baru ini atas TITAH PERINTAH Janice Lee, gerai-gerai Melayu yang dibina di sekitar hentian bas lama dengan peruntukan kerajaan, telah dirobohkan. Alasan yang diberikan ialah, gerai-gerai tersebut dipindahkan kerana mengganggu lalu lintas, walhal yang menyebabkan kesesakan ialah PASAR BABI dan gerai-gerai Cina dari Stesen Minyak BP sehingga ke Stesen Minyak Petronas.

Sehingga kini gerai-gerai yang kononnya hendak dipindahkan ‘hilang’ begitu sahaja!!!

Kepada penjilat-penjilat kangkang Janice Lee, diucapkan tahniah kerana telah berjaya meminimakan penjaja-penjaja Melayu di kawasan Teratai!!! Teruslah menjilat dan teruslah mengulum… manalah tahu kalau-kalau JANICE LEE ORGASM DENGAN LIDAH DAN MULUT ANDA!!!

Petikan dari Flying Kick

… DAP, CINA RASIS MENINDAS TANPA BELAS KASIHAN!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 13, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s