RSS

Niat Jahat Lee Kuan Yew

12 Jun

Kalau difikir-fikirkan balik, kenapa agaknya si Lee Kuan Yew, bapa kepada komunis ini datang melawat Malaysia ya? Tiba-tiba sahaja dia membuat kepuusan untuk melawat negara kita ini, saya dikhabarkan bahawa tujuan utama LKY datang ke sini ialah dengan misi atau agenda beliau untuk menguatkan lagi KOMUNIS….

Tujuan asal LKY datang ke Malaysia ialah untuk mengajak semua kaum cina serta dengan kaum pribumi Sabah dan Sarawak yang bukan beragama Islam untuk mengambilalih negara dan akan buka Singapura untuk masuk ke Malaysia semula. Janag lupa suatu masa dahulu manusia yang bernama LKY ni jugalaha yang menubuhkan Malayan Union berjumpa dengan mc Michael di Guam pada tahun 1945.

Ironiknya, kunjungan Lee Kuan Yew ke Malaysia selepas timbul isu Komunis dan Chin Peng! Perjumpaan dia di perak gopeng dan cenderiang, di pahang genting dan bukit tinggi. Cuba kita fikirkan dan siasat siapa yang pegang atau tadbir ke empat-empat tempat ni? Semua pusat pentadbiran bintang tiga bukan? Sebab apa dia pergi ke sana? Jangan lupa di dia ni mastermind malayan union. Dia tau melayu tak suka dan cadang masuk pkm untuk dapatkan bekalan senjata berontak tentang britsh, Itu yang nik aziz kata depa ni nasionalis.

Tak cukup dengan itu, Ong Tee Keat dalam blognya telah mengadakan poll tentang, Setujukah anda sekiranya MCA keluar dari BN? kepuusan mendapati 70% bersetuju untuk MCA keluar dari BN! Persoalannya sekarang kenapa seorang pemimpin kerajaan yang bertaraf menteri membuat poll seperti itu? Apakah motif beliau? Pelik kan?

Adakah semua perkara ini berlaku sebagai satu kebetulan atau memang telah dirancang untuk menghancurkan negara kita? Wahai Melayu Islam sedarlah olehmu, makin kita berpecah, makin orang mengambil kesempatan! Sedarlah sebelum terlambat!

Baca disini ulasan LKY tidak mahu berjumpa Tun Dr M

Baca di sini LKY yang ku kenali…

Pakatan Non Bumi di Malaysia Bakal Ditubuhkan! Awas!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 12, 2009 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s